Blogg torka?

Idag känner jag att jag skulle ha kunnat blogga hur mycket som hälst.. Men grejen är att jag inte vet hur jag ska få ut allt i ord. Det är så mycket som snurrar runt i huvudet på mig. Det har varit olika saker under hela dagen.

Nu senast är det om hon Linnea och Jennifer som vart våldtagna för ett årsen. Jag snackade med min kära vän Pelle idag (han bor där). De visade sig att han är vän med Jennifer men även med killens bror mf. Så han har haft svårt att ta ställning till allt som hänt + att dom sa INTE ALLT på uppdrag granskning, dom undan höll en del viktiga saker. Vilket jag inte tycker är rätt.

Men min vän valde efter ett tag att stötta Jennifer, han tror på henne just för att hon blir så tom i ögonen och vänder bara ryggen till och tycker de är skit jobbigt att snacka om det (vilket är förstårligt). Men han sa att om vissa saker inte varit så dubbelmoraliska så hade de hela varit enklare att veta vem som talar sanning. (Han har inte sett programet).

Men jag fick även veta att Jennifer mår väldigt bra i dag och har bytt skola och vill verkligen lämna de här bakom sig. Då jag sa att vi stockholmare (och andra) reagerar nu, då vi kommer med våra kommentarer och vad vi tycker, fast vi INTE VET ETT SKIT! - Utan vi ut går från media. Just därför är de skönt att snacka med pelle som är insatt i de hela. En riktig o verklig källa.

Jag tycker hela grejen är konstig och känner mig bara tom. Men jag kan ju medela att grabben har fått betala en reäl slant i sakdestånd. Nog om det här, jag vet inte så mycket om det men ska snacka mer med pelle och han tycker ev att jag ska snacka med henne, dock inte om händelsen.. utan rent allmänt och sen hoppas han på att hon märker att jag är en bra människa att prata med då hon kan säga de hon vill om saken.. Men vi får se!

I övrigt så har inte micke hört av sig än och jag vet inte vad jag ska göra snart.. Om han inte hör av sig så måste jag ju det, men frågan är då, vad jag ska säga?... Jag hoppas för satan att han hör av sig på måndag och frågar hur min helg varit eller något...
Men de tror jag knappast på.
Farmor och farfar frågade två gånger (en gång var) om jag o micke gjort slut.. Det känndes verkligen jobbigt.. Jag svarade så klart att vi inte har det, då farmor fråga varför han inte va med på middagen idag...  

Nu ska jag läsa min bok och hoppas på att kunna sova denna natt.

Puss Puss<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0