ÄLSKADE MAX GRATTIS!

GRATTIS MIN ÄSLAKDE MAX PÅ FEMÅRSDAGEN!!
Önskar din KÄRASTE Matte LINNÈA!
<3

Ja shiiiiet o fy satan vad tiden går fort.
Jag minns hur gärna jag ville ha en skotte.
Så en dag började jag helt spontant att googla runt på bilder och kennlar. Det ledde till en uppfödare som verkade väldigt gullig och omtänksam. Jag mailade henne om dom hade några valpar på G. Skrev såklart lite annat också;). Jag fick svar väldigt fört och hon sa att den ena honan snart skulle föda sina små valpar i början av mars. Hon berättade att även om jag inte kunde få någon så va jag varmt välkommen att komma för bi och hälsa på dom små liven. 
 

Bild 08 -GAMMAL xD

Jag berättade senare allt för mamma och hon tog sedan upp samtalet med pappa - Att jag skulle få en egen hund. Jag kunde inte bärga mig! Ville så gärna!
Det slutade med att vi åkte och kollade på dom. Vi ville ha en han hund. När vi kommer in och får se dom pytte pytte små valparna, som nästan liknade råttor, så krälade dom runt lite gran. Nästa gång vi åkte dit kunde dom gå, springa och va helt busiga. Jag började leka med två av han hundarna och den ena går efter en stund. Jag sätter mig på golvet då den hoppar upp i min famn. Jag reser mig långsamt för att sätta mig vid köksbordet med uppfödaren och mamma. Klappar på honom och efter ett tag.. Somnade han! Då jag kände, Han vill vara med mig.

Bild 09
Så vi planerar in när vi ska komma och hämta honom och tills dess ska vi ha valt ett namn också. Jag funderade och funderade då jag alltid gillat namnet Max, alltid sagt att om jag får en son ska den heta det. Mamma hade inget emot det och när vi berätta det för uppfödaren tyckte hon att de va strålande, hans pappa heter Maximiliam :).


När vi åker dit igen, gävle. Så har jag köppt koppel,halsband,säng och skålar. Väl framme berättar hon att strax efter att vi varit där gången innan så vart Max utstött av sin mamma så han fick en plast mamma Sandy - Gosch vilken underbar rolig hund! - Jag märker nu i efter hand hur lik Max är Sandy! Det känndes nästan elakt att "ta" Max ifrån Sandy, dom verkade ha så roligt och trivas jätte bra ihop. Men vi rörde oss hemmåt.. Efter den lååånga resan Gävle-Stockholm så HATAR Max att resa, åka buss-bil.

Bild från 08- SOMMAR!

Att han i dag Den tredje mars fyller FEM år känns bara heelt galet, vart tog åren vägen? Men minns verkligen hur han va som valp, mycket av det finns kvar i han än i dag!

GRATTIS MIN ÄSLAKDE MAX PÅ FEMÅRSDAGEN!!
Önskar din KÄRASTE Matte LINNÈA!
<3

PussIpuss!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0